15 Jaar Geocaching

Vanmorgen eerst Monique afgezet in het Haarlemmermeersebos, bij het event “Celebrating 15 years of Geocaching“. Het fietsenrek zat toch op de auto, omdat Colin zijn fiets meeging naar Annet. Ter plekke waren er al zat mensen, dus ook nog maar even blijven hangen. Toen iemand TB’s ging spotten en het over tatoos kwam, heb ik nog maar even gestript. Vanmorgen had ik de meest gefotografeerde schouder van Hoofddorp en omgeving 🙂 Iemand had nog de opmerking dat het best wel koud was om zo te staan. Dat heb ik maar beaamd met dat het idee in de zomer opgekomen was. In ieder geval druppelen momentele de logjes binnen dat mijn haai gespot is. Het feest verhuisde van het parkeerterrein naar de rand van het meer en Colin stond er wat beteuterd bij dus maar besloten om het hierbij te laten. Monique zou mijn naam nog in het logboek prakken, dus dat komt hopelijk goed. In ieder geval wel al het event gelogd. Vervolgens door naar Hillegom. Na de lunch op naar Haarlem. Annet had van Joep gehoord waar de spellenwinkel was met de Yu-Gi-Oh kaarten. Daar moesten we natuurlijk naar toe! Onderweg nog een sportbroek voor Annet gekocht voor het roeien. Bij de body shop heeft Colin vast een heel mooi moederdag cadeau voor Monique gekocht. Bij de spellenwinkel was de keuze in kaarten moeilijk. Best wel dure decks. Veel kaarten, dat wel, maar Colin had natuurlijk pas twee decks besteld via eBay. Gelukkig zag hij zelf in dat het misschien niet zo handig was. Hij heeft het gehouden bij twee pakjes kaarten. Annet kocht nog saboteur. Een spel waarbij je elkaar dwars kunt zitten. En ik viel voor “MONOPOLY: The Legend of Zelda Collector’s Edition”. Ben geen spelletjes fan en ook al niet van Monopoly, maar een Zelda uitvoering !?!?! Die kon ik niet laten liggen. Op de terugweg nog in Hillegom een ijsje gegeten bij Pierre. Een soort Badhoevedorps Chocolade apotheek equivalent in Hillegom. ‘s Avonds kwam Sam nog veen buurten. Die had de Arnaud cache toch gevonden. Na de hint binnen 30 seconden 🙂 Verder zijn telefoon gevuld met caches van Marokko, daar gaat hij zaterdag naar toe met vakantie.

TravelBugs

About Peter Hofman 2146 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.