Surfen

Vanmorgen beetje uitgeslapen. Colin was weer druk in Minecraft bezig en Annet was roeien. Ook kwam het bericht in de mail dat “d-t 1e Event, cache 3“-cache weer actief was. Na een verdere luie ochtend en vroege middag nog even naar het strand gegaan. Onderweg de cache opgepikt. Die was er inderdaad weer en ik kon mijn naam in een verder leeg logboekje zetten. Weliswaar geen FTF, maar toch wel leuk. Op het strand gekeken naar Timo die met wat vrienden was gaan surfen. De plek waar Annet geparkeerd had, bleek toch een laden en lossen plek te zijn, dus even later zat er een bon op. Gelukkig waren de agenten acties aan het voeren voor betere arbeidsomstandigheden, dus het was een ludieke bon, zonder financiële consequenties. Dat was dan nog een mazzeltje. De Italiaanse ijstent was net dicht toen we langs kwamen, dus in het tentje er naast maar een “gewoon” ijsje gehaald.

DSC_1211

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.