Keep Them Rolling.

Vanmorgen weer uitgeslapen. Eerst Timo horen douchen, daarna nog iemand. Dacht eerst Joep, maar dat bleek Colin te zijn. Die is op eigen houtje lekker gaan douchen en aankleden. Na het ontbijt vast online naar de huizen gekeken die we morgen gaan bezoeken: Plesmanlaan 19, Pa Verkuijllaan 91 en Pa Verkuijllaan 135. Toen iedereen op gedroogd was, was het tijd om naar het centrum van Hillegom te gaan. Keep Them Rolling kwam met een hele colonne oude legervoertuigen door het dorp. Na de tocht ergens afgesproken met Luke en Danique o te lunchen. Timo bleek ook nog te komen en onderweg belde Sam met de vraag waar hij heen moest komen 🙂 Dus dat werd een lunch met het grootste deel van de club. Na het eten nog snel een partijtje Saboteur met Annet, Joep en Carlijn. Dat mondde uit in een hevige discussie over een deel van de spelregels. Daar waren wat mij betreft twee interpretaties van. We zijn er niet uitgekomen, maar dat was voor het spel op dat moment niet echt belangrijk meer. Ik deelde de eerste plaats met Joep en heb nog een mailtje gestuurd naar de makers van het spel met de vraag of je onder “kapot gereedschap nu wél of niet een instortingskaart mag spelen. We wachten af…

Beginpagina » Keep Them Rolling. » Diversen » Keep Them Rolling 2015

Keep Them Rolling 2015

De Keep Them Rolling Bollenstreek Liberation Tour 2015
BLT-2015_Poster_V5.0_LQ-page-001.jpg

DSC_1495 DSC_1494

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.