Huizenjacht

Vandaag dan de eerste ronde op zoek naar een eigen huis. Best wel erg spannend. Het ene moment ben ik helemaal helder en weet ik waar ik op moet letten en wat wel en niet handig is, het volgende moment knijpt mijn maag samen en krijg ik stekende hoofdpijn van de stress. Ben blij dat Monique aangeboden heeft mee te gaan. Eerste huisje aan de Plesmanlaan zag er leuk uit. De buurt echter was wat. Het tweede huis aan de Pa Verkuijllaan zag er beter uit dan de foto’s deden vermoeden. Leuke omgeving, beter dan de Plesmanlaan, maar toch wel krapjes. De schuine ramen in de slaapkamers waren best leuk. Het andere huis in deze flat konden we niet in. Dara zou ik toch nog wel een keer willen kijken. Verder nog wat ingelaste huizen. Een in de Marconistraat, maar die moest complete verbouwd worden en sprak met totaal niet aan. Tot slot een klein paleisje aan de Meidoornweg. Daar hoeft eigenlijk alleen maar een doorgang in een muur dichtgemaakt te worden om voor mij een grote slaapkamer te maken, zodat de huidige slaapkamer een mooie grote kamer voor Colin kan worden en het overgebleven kleine kamertje, het hobby-hok kan worden. Maar goed, daar was de prijs dan ook wel naar. Morgen meteen een afspraak met een hypotheekadviseur om eens te horen wat de mogelijkheden zijn. Aansluitend nog naar Only Friends. Er waren weer genoeg instructeurs ten opzichte van een redelijk beperkte opkomst vanwege de vakanties, dus ik ben weer lekker boven water blijven helpen.

HuizenKijken20150506

About Peter Hofman 2190 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.