Oh, wat een dag…

Vanmorgen redelijk uitgeslapen. Door het huizen kijken en het hypotheek gesprek is er weer een deel spanning weggevallen. Weer hobbels genomen die steeds hoger werden naar mate ze dichterbij kwamen. Er zullen vast nog meer van dat soort golven komen, die eerst hoger worden, maar het worden er wel steeds minder.  Colin maakt er een luie dag van vandaag, dus ik ben weer verder gaan voorbereiden voor de Elfsteden Roei Marathon die volgend weekend is. Een nieuwe versie van TomTom maakt het eindelijk mogelijk om punten op je pc aan te maken en ze naar je TomTom te verplaatsen. Dus naast de, voor mij relevante wisselpunten, de rest van de ESRM punten ook in de navigatie gezet. Hebben is hebben… Ook meteen meer de caches op Terschelling op de GPSr gezet. Die hebben we nodig voor ons bezoek aan Oerol in juni. Dan heb ik waarschijnlijk mijn eigen GPSr weer terug, maar wederom: hebben is hebben. Maandag op mijn werk de gegevens op de laserprinter afdrukken. Ondertussen komt met het wegvallen van steeds meer stress, wel steeds meer vermoeidheid boven drijven. De hele dag koortsig en moe.

no_photo_today

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.