Mams v.s. vriendin

Vanmorgen rustig aan gedaan. Na de lunch richting Hillegom gegaan. Rustig aan gedaan tot halverwege de middag. Bij het sportcomplex een cache opgepikt: Sportcomplex De Vosse en daarna mijn moeder opgehaald om haar mee uit eten te nemen voor Moederdag en vast als dank voor het op Colin passen volgend weekend. Annet gaat dan de Elfstedentocht roeien en in chauffeer twee teams van wissel tot wissel. Dus met mams naar Noordwijk aan Zee gegaan naar De Zeemeeuw. In Noordwijk aangekomen bleek de wandeling naar de strandtent toch wel een flinke uitdaging voor mams te zijn, maar ze heeft het gered. Lekker gezellig gegeten en gekletst daar. Op de terugweg heb ik de auto maar even gehaald en op de stoep vlak voor de afgang naar het strand gezet. Als het echt had gemoeten, had ik nog achteruit dat weggetje in kunnen rijden, maar gelukkig ging het goed. Mams weer thuis afgezet en terug naar Hillegom. Gelukkig vinden ze elkaar leuk en aardig. Is geen voorwaarde, maar maakt het wel makkelijker.

DSC_1500

About Peter Hofman 2225 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.