Moederdag

Mams gisteren al mee uit eten genomen. Vandaag langs bij de moeder van Annet. Timo was vanmorgen vroeg zijn bed uit gekomen om zijn moeder te felicimoederdaggen. Na het bezoek nog een stukje fietsen. Eerst een cache die daar vlak in de buurt lag. Annet haar zus en zwager fietsten mee, want die moesten ongeveer dezelfde kant op. “Where I grew up!” was een leuke cache, verstopt onder een plastic tuin kikker. Net een leuke cache om te laten zien aan mensen die het spelletje nog niet kennen. Daarna verder met de fietscache “Oorlog in en om de bollen“. Toen ik een keer flink verkeerd reed en we geen zin hadden om terug te gaan, mede gezien de tijd ook, zijn we maar, via een ijswinkel, doorgereden naar Hillegom. Dat rondje maken we nog wel een andere keer af. Onderweg nog wel twee andere caches waar we langs kwamen meegepikt, “Het Meisje van Lisse” en “SudoCache #1“. Terug in Hillegom bleek Annet toch al snel bij Luke verwacht te worden dus die moest zich even losweken. Ik ben nog even blijven hangen tot Timo thuis kwam en ben toen via een omweg weer naar huis gegaan. Met de motor even langs het punt wat we vanmiddag gemist hadden. Het antwoord op die vraag kan dus vast genoteerd worden. De rest nog even nakijken, want het lijkt of ergens een misser zit. Of ik kan niet rekenen, of er klopt iets niet met de getallen, want één waypoint was wel erg ver van wat mogelijk was. Wordt vervolgd. In Badhoevedorp nog even langs mams gegaan om te kijken of ze gisteren overleefd had. Ze had wel flink spierpijn, maar had het erg gezellig gevonden en vond Annet erg leuk. Maar zo’n uitje: nooit meer! Volgende keer maar wat beter bereikbaar zoeken. Nooit bij stil gestaan hoe moeilijk ze eigenlijk te been is tegenwoordig. Deze keer dus op tijd thuis om Colin zijn bed in te kiepen. Moest alleen wéér aanbellen bij mijn eigen huis, omdat de sleutel van binnen verkeerd in het slot zat 🙁 Voelt erg welkom 🙁

DSC_1523

About Peter Hofman 2227 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.