En we gaan weer aan de bak!

Vakantie zit er weer op. Vanmorgen weer naar het werk gegaan. Eerst Colin bij mijn moeder gebracht voor school. Aan de Paalbergweg was niets veranderd. Even rumoerig als twee weken geleden. Ook vanuit Apeldoorn komen u de klachten los. Daar leek het in eerste instantie mee te vallen, maar dat was maar van korte duur. De eerste heeft zich al bij zijn arts gemeld. Wordt vervolgd. Gereageerd op een oproep van Eize om een stukje stand-by dienst over te nemen. Vanavond moest hij naar een wake. Ik neem dus tot 22:00 uur zijn dienst over. Vrijdag moest hij ook nog wat kwijt, maar dan zit ik zelf in Friesland, dus daar moet hij een ander voor vinden. Verder ben ik deze week gezegend met een Netco dienst, wat inhoud dat ik drie dagen lang mailtjes heen en weer zit te sturen tussen Mindtree en Netco. Nou ja, om mee te beginnen… Verder nog even in de google drive van de ESRM 2015 gedoken. Het normale traject is compleet duidelijk, maar wat er bij slecht weer gebeurd met de aangepaste route is me nog niet helemaal duidelijk. Maar gemaild of daar wat meer eenduidige informatie over is. Eigenlijk heel simpel: wat is de alternatieve wisselplek voor mijn dames? In de pauze even naar de Decathlon. Uiteindelijk geslaagd voor een fietshelm voor mij en een voor Colin, een bandenlichter en een setje reflectoren voor in de spaken van mijn Senna MTB. Ondertussen prikt Colin me bijna een oog uit met zijn Afrikaanse Wilde Hond, Pup… Ben boos naar beneden gegaan. Later weer naar boven om het uit te praten. Als het nu eindelijk een keer tot hem door wou dringen dat hij geen 3 meer is. En dat je onbedoeld en ongewild mensen vreselijk pijn kunt doen of ernstig verwonden. Dat besef is er nog niet en ik heb geen idee hoe ik het hem aan zijn verstand moet peuteren… En nu de avond afsluiten met “Argo

IMG_20150512_162433

About Peter Hofman 2197 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.