Gaatje, wandje, deurtje?

Vandaag een beetje gebrainstormd over wat ik met de koof zou kunnen doen in het geval dat ik inderdaad in staat ben de flat aan de Meidoornweg te kopen. Het eerste idee van een wandje staat me niet zo aan. Dan moet ik iedere keer via de gang omlopen naar het balkon. Kasten in de kamer en de slaapkamer om het gat dicht te laten lijken hebben hetzelfde probleem, echter geven de mogelijkheid om de koof weer te gebruiken. Maar toen… Idee… Deuren? Twee klap- of schuifdeuren met matglas? Het schetsje ziet er in ieder geval veelbelovend uit. Maar goed. Eerst geld en scheiden voor ik iets concreets kan doen. Hopen dat het een beetje snel gaat lopen nu. Ook nog een mystery opgelost aan de rand van het Amsterdamse Bos. Ik wil toch graag alle bos caches als smiley zien. “M&E25” was gelukkig niet al te ingewikkeld. Maar er blijven twee uitdagingen over: “Sakura (BONUS)“, waar je eerst de bonusgetallen uit drie andere caches moet halen en “Vogeltje waar ben je??” die duidelijk zichtbaar in een boom hangt op 12,45 meter hoog! En niet een boompje waar je even in klimt, maar recht, glad en hoog. Klimuitrusting noodzakelijk… Morgen wordt mijn werkplek gemigreerd naar het KPNNL domein… Maar goed dat ik inmiddels mijn nieuwe laptop heb liggen. Mogen ze die migreren tot ze een ons wegen. Van mijn huidige laptop blijven ze nog maar even af. We horen te veel ramp verhalen over gemigreerde werkplekken… Na het eten nog naar Lisse voor een laatste bijeenkomst ter voorbereding van de Elfsteden roeimarathon. We waren uitgenodigd bij een van de stuurlieden, die ook nog een etappe gaat roeien vanwege een uitvaller. Wat een huis zeg! Hun keuken is net zo groot als ons hele huis. Het huis heeft serieus een trappenhuis met glas in lood plafond! Dennis had de hele route via Google Earth geshowd. Alle wisselpunten zijn besproken. De moeilijke plekken aangegeven. We zijn nu zo goed voorbereidt als mogelijk.

IMG_20150512_174009

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.