Duik één

Fijne laatste dag netco. Vanmorgen eerst mijn nieuwe laptop weggebracht om er een kpnnl werkplek van te laten maken. Horen we halverwege de ochtend dat de werkplek migratie stopgezet wordt vanwege de mail problemen. Ik ben zo blij dat ik gewoon mijn oude laptop nog heb! Tegen de middag kon ik mijn nieuwe weer ophalen en ze hadden inderdaad de oude mail er nog op moeten laten staan. Nou ja, het werkt. Alleen nog lokale administrator rechten. Aangevraagd en tot mijn niet geringe verbazing nog gekregen ook. Vorige keer had dat nogal wat  voeten in de aarde. Aan het einde van de middag toch besloten niet naar Only Friends te gaan, maar te gaan kijken bij de eerste buitenduik van Annet. Bloednerveus ging ze het water in en super enthousiast kwam ze er weer uit. Ze vond het geweldig! Nog even meegereden naar The Wave. Daar kwam ik een hele tijd geleden nog wel eens, maar die zaak is compleet veranderd. Ziet er nu uit als een echte duikwinkel! Nog een laatste kaartje van de elfsteden roeimarathon afgedrukt. En nog een documentje met de parkeer (on)mogelijkheden rond Wetterwille. We gaan het wel zien.

IMG_20150513_191815

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.