The Day Before

Vandaag rustig aan gedaan. Morgenochtend wordt het een lange dag tot overmorgen avond. Nog de laatste hand gelegd aan de afdrukken voor de roeimarathon. Inkopen gedaan om de tijd door te komen. Broodjes, Red Bull, Cola, Dextro, enz. Ramen van de auto schoongemaakt. Tom Tom weer op de goede plek gemonteerd. Garmin GPSr houder gemonteerd. GPSr nog geladen met de laatste updates van caches langs de route… Hebben is hebben. Ook de standaard wisselpunten er in gezet. Naast de aparte wisselpunten doe voor mij van belang zijn. Ook het glas van de toerenteller van de motor goed schoongemaakt. Monique moet daar vrijdag haar Tom Tom op gemonteerd hebben. Ook nog even een rondje online huizen gedaan. En zowaar nog iets gevonden wat leuk lijkt. Ook weer aan de Meidoornweg 264 in de zelfde flat als de laatste mooie woning. Danny gemaild met deze flat, de vraag of die Pa Verkuijllaan 91 nog te bezichtigen was en of hij al iets meer wist over die koof… Ik heb daar inmiddels zelf plannen mee, dus als er wat met de prijs te doen is… Kreeg nog wat foto’s doorgestuurd van de roeivereniging: de boten zijn er klaar voor!

IrisBotenESRM2015

About Peter Hofman 2197 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.