The day after

De roeimarathon zit er op. Hoewel ik niet geroeid heb, heb ik mijn activiteiten wel gehad. Om te beginnen 1 uurtje slaap in 40 uur activiteit. Dan zorgen dat de teams op tijd bij de boten zijn en weer op tijd worden opgepikt. Gisterenavond nog gehoord dat Colin naar Monique was gegaan toen hij er achter kwam dat ze weer thuis was. Het was ook niet noodzakelijk dat ik hem op kwam halen, want hij wilde liever met mama aan zijn presentatie werken. Dat gaf me de ruimte om uit te slapen. Om half twaalf rolde ik pas uit bed. Nog even gebeld of het inderdaad de bedoeling was dat hij gewoon bij Moon bleef en dat was zo, dus dat heb ik maar zo gelaten. Ondertussen kwam er een giga migraine opzetten en ik heb nog tot drie uur op de bank liggen slapen. Daarna had ik het inmiddels zo koud gekregen dat ik daar weer last van kreeg. Toen maar een flink stuk gaan wandelen. Rondje Hillegom. Daar kreeg ik het in eerste instantie wel warm van, maar terug op het honk sloeg de kou me weer op mijn botten. Nou ja, zal wel over gaan. Alle foto’s van de ESRM 2015 via wetransfer naar de diverse mensen gestuurd en voor het avondeten genoten van het draadjesvlees dat Colin nu helaas misloopt. Na het eten Timo nog naar Delft gebracht en zijn kamer bezichtigd. Daarna weer naar huis, horen hoe Monique het gehad heeft in de Biesbosch.

GoogleEarthRoute

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.