Moeizame start

Vanmorgen bijna verslapen. Gisteren als een blok in slaap gevallen na het drukke weekeinde. Op de automatische piloot Colin zijn school eten gemaakt en klaargezet. Op de een of andere vreemde manier waren we vroeger klaar dan normaal ?!?!? Even over half acht waren we bij mijn moeder. Op mijn werk was het als vanouds. Alleen waren er wat collega’s op cursus, dus het was iets rustiger dan normaal. Verder de hele dag in een slaaproes doorgekomen. En nog steeds ben ik niet echt fanatiek wakker. Vanavond maar weer eens extra vroeg naar bed.

GuustNouMoe

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.