Voorbereidingen Roderesch

Het is nog steeds moeilijk om  vlot, fris en fruitig aan de dag te beginnen. Wel bericht van Danny gekregen. Vrijdag gaan we de flat aan de Pa Verkuijllaan 91 (de flat met de erker) nog bezichtigen. Meidoornweg 264 had ik ook nog gezien, maar volgens Danny moet daar te veel aan gebeuren naar mijn zin. We gaan vrijdag nog maar even kijken. Ik denk dat de Pa Verkuijllaan toch te klein naar mijn zin is. Ik heb toch min of meer mijn zinnen gezet op de Meidoornweg 218. Helaas kan ik pas spijkers met koppen slaan als Monique met uitgekocht heeft en de scheiding een feit is. Verder druk bezig geweest met het aan de gang krijgen van mijn laptop. Firefox was geïnstalleerd, had gewerkt, maar weigerde opeens alle dienst. Via de helpdesk is een speciale KPN versie geïnstalleerd. Kennelijk werd de van internet gehaalde versie niet toegestaan. Dit beloofd nog wat… In ieder geval wel andere tools als Virtualbox, TotalCommander en mijn Wacom tablet drivers kunnen installeren… Marco kwam nog met een soort pre-versie van FireFox: WaterFox. Na installatie daarvan, kon ik gewoon weer extensies installeren en als extraatje kwamen die ook beschikbaar in FireFox! Dat probleem is dus ook weer platgeslagen. Thuis Colin zijn tas ingepakt voor zijn schoolkamp. Ze gaan morgen drie dagen naar “De Zwerfsteen” in Roderesch, daar waar Drenthe ophoudt zeg maar. Ook nog even een mystery cache opgelost in de buurt van mijn werk. Morgen weer een nul-dag, dus kijken of w ein de pauze “Vlinder / Butterfly” kunnen vinden. Mocht die niet lukken, heb ik ook nog een kans bij “It’s a Birds View #2” 🙂

WaterFox

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.