Op pad

Vanmorgen het normale programma opgestart voor Colin. Brood maken voor de middag en tussendoortje klaarzetten. Hij gaat echter bij school de bus in naar Roderesch, Drenthe. Op schoolkamp! Hij heeft er gelukkig zin in. Nadat de bussen vertrokken waren, naar mijn werk gereden. Onderweg de bussen nog tegengekomen. Aan de verkeerde kant voor Colin, dus ik heb niet meer kunnen zwaaien. Misschien heeft hij me nog gezien op de afrit, toen ze weer langszij kwamen, maar dat hoor ik vrijdag wel. In de pauze nog een nul-dag weggewerkt door het vinden van twee geocaches. “It’s a Birds View #2” hing gelukkig niet waar hij hoorde in de boom, maar aan de voet op de grond en “Vlinder / Butterfly” liet zich gewoon gemakkelijk vinden. ‘s middags nog een “Workshop persoonlijke effectiviteit”. Eerst een korte sessie waarin werd aangegeven waar je over na moest denken en daarna een iets langere sessie waarin je daadwerkelijk moest gaan nadenken. Ik had op zich genoeg te melden, maar sommige dingen zijn niet voor hier. Misschien dat ik die Marjolein nog eens een-op-een spreek. Verder snel verder met het omzetten naar ISO bestanden van de video_ts structuren op mijn NAS. Die iso’s zijn een stuk eenvoudiger te gebruiken met XBMC, of Kodi, zoals het nu heet.

Schoolkamp 20150520_084800

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.