Beter goed gestolen…

Vanmorgen eerst wat foto’s van de Facebook pagina van de Rietveldschool geript. Als je dan niet zelf bij het schoolreisje bent, moet je je foto’s ergens anders vandaan zien te krijgen… Alleen jammer dat tegenwoordig iedereen zijn foto’s met zijn telefoon maakt… Die dingen zijn om te bellen en niet om te fotograferen en dat zie je dan ook duidelijk. Ik kreeg ook nog een stukje doorgestuurd uit een krantje uit Lisse met een artikel over de roeimarathon. Nu zijn er toch ik weet niet hoeveel foto’s gemaakt van het evenement. Welke staat er bij het artikel??? Een waar ik op sta samen met Annet en Willeke net na de aankomst bij de start in Leeuwarden. Rond het middaguur zaten we vol verwachting, met rammelende magen te wachten op de broodjes Donner… Tevergeefs. Kennelijk is de verkeerde persoon vrij vandaag. Nou ja, dan maar even naar de Amsterdamse Poort om stevig koord te kopen. Ijzergaren kon ik niet vinden, maar een soort nylon zou ook wel voldoen. Later maar een naar de Albert Kuyp voor het rode ijzergaren wat ik gevonden had op internet. 2,95 verzenkosten op een klosje van 75 cent is misschien een beetje buiten proportie. Verder met “HB#02 – Mariahoeve“, weer een dag met 0 caches weggewerkt. Inmiddels heb ik 318 van de 366 dagen gevuld. Nog 48 te gaan dus. Wel realiseer ik me net, dat ik vergeten ben de bonus code op te schrijven. Ik moet dus toch nog een keer terug.

Schoolkamp RVS 20150520 06

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.