De terugkeer

Vanmorgen eerst nog naar de woning aan de Pa Verkuijllaan 91 geweest om te kijken. Het was inderdaad de leuke woning die ik verwacht had dat het zou zijn. Maar ik ben bang dat ik inmiddels toch te veel mijn zinnen heb gezet op de Meidoornweg 218. Die begint steeds aantrekkelijker te voelen. ‘s middags kwam Colin weer terug van kamp, De bussen wamen mooi op tijd aan en de kinderen kwamen er compleet afgeknoedeld uit. Colin was afgepeigerd. Meteen maar naar huis en rustig bij oma Tiny achter de computer hangen. Manouk was jarig, dus het plan was wel om daar naar toe te gaan maar Colin was nogal resoluut in zijn wens om thuis te blijven en naar zijn bed te gaan. Monique was ook niet op haar best, dus die bleef graag bij hem. Ik heb ons dus alleen vertegenwoordigd. Ook geen probleem. Na een gezellig avondje bij Manouk weer op huis aan en mijn mandje in. Morgen naar de Bijenkorf in A,stelveen voor een schooltas voor Colin! Ook even kijken naar een schoudertas voor mij.

SchoolkampRVSTheReturn

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.