Renault

Vandaag rustig aan gestart. Planning : pannenkoek eten bij Boerderij Meerzicht, daarna naar de Bijenkorf in Amstelveen om een goede rugtas voor Colin te kopen. Eentje waarmee hij straks naar school kan gaan. Dat is een oerdegelijke Wenger tas geworden. Dank zij de waardebonnen die mijn moeder nog steeds had. Daarna nog naar de Renault aan de Donauweg, waar Monique nog voor een auto wilde kijken. Dat werd nog een stevige proefrit richting Velserbroek. Dat 900cc Cliotje wilde nog best wel. En als we even langs Huizen gaan, gaat hij helemaal als de brandweer. Na het eten over verjaarvisite geweest bij Yarah en aansluitend naar Hillegom getuft. Morgen de fietscache afmaken.

1TBV09_1

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.