3O 127

Vandaag was het plan om de fietscache af te maken. Jammer genoeg had ik de al gevonden tussenpunten thuis laten liggen, dus we misten een heleboel getallen. Dan maar de laatste punten bezoeken en de getallen opschrijven. De eindcache komt dan wel weer een volgende keer. De lantaarnpaal was snel gevonden en van die locatie was het laatste punt ook al te zien: het groene huis op landgoed Olmenhorst. Er was kennelijk iets van een open dag daar, want er stond een file van autos vanaf beide kanten van de weg om het terrein op te gaan. Eerst “Turfspoor 2” meegepikt, die lag iets voorbij de lantaarnpaal, daarna het groene huis bekeken voor het getal. Vervolgens een ronde fietsen afgemaakt. Er lag nog een serie caches van het Ravelein thema, die we nog wilden doen. Onderweg “parking wandelroute” meegepikt, die kwam ook te voorschijn op het GPSr scherm. “Waar Raven Ruiters zullen zijn – Metaal“, “Waar Raven Ruiters zullen zijn – Vuur“, “Waar Raven Ruiters zullen zijn – Water“, “Waar Raven Ruiters zullen zijn – Aarde” en”Waar Raven Ruiters zullen zijn – Hout“, waren vijf caches in een gebied tussen de drie merenweg en de ringvaart. Bij de eerste zag ik al codes op het logboekje staan die deden vermoeden dat er nog een bonus cache achteraan zat. Dat bleek ook inderdaad het geval. Daar had ik niet van genoteerd, dus met de gevonden codes, kunnen we nog een puzzeltje oplossen. Aan het einde van de middag nog naar Schiphol gegaan om Sam en Lisanne op te halen. Die kwamen terug uit Marokko. Bij het eten de verhalen gehoord. Ze hadden nog vier caches gezocht, waarvan twee gevonden.

3O127

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.