Laddertje

Vanmorgen brak wakker geworden. op zich goed geslapen, maar aldoor naar gedroomd. En zoals gewoonlijk geen idee meer waarover, alleen een naar gevoel overgehouden aan kennelijk een vervelende droom. Daardoor een zeurende, stekende hoofdpijn en weinig puf. Met Annet naar de Gamma in Lisse gegaan om een telescopische ladder in de aanbieding te scoren. Ze heeft nog kussen voor de tuinset op zolder liggen, maar kan er niet bij, omdat het te hoog is. De ladder zijn we meteen uit gaan proberen bij “De Nieuw-Vennepse Carpool-cache” 🙂 Daar had ik al eerder gestaan. Met de neus van de auto in de richting van een vogelhuisje op 5 meter hoogte in de boom. Tja… Vier sterren moeilijkheidsgraad hadden een indicatie kunnen zijn. Maar deze keer waren er maatregelen genomen. De ladder uitgeschoven en tegen de boom gezet. De cache gaf zich snel gewonnen! Na die cache nog de Raveleijn mystery opgepikt, waar we gisteren de elementen voor hebben getrotseerd en daar de codes gevonden hebben. Het was buiten erg lekker en we zijn naar uitspanning de oase gegaan voor een pannenkoek. Na een pannenkoek met appel hebben we nog een wandeling door de Amsterdamse WaterleidingDuinen gemaakt. Ook verder genoten van de zeer pure chocolade die Paula, Willeke en Helene als dank voor de goede zorgen tijdens de Elfsteden Roei Marathon, aan Annet hadden meegegeven. Het was er lekker dames en ik heb de puurste voor het laatst bewaard!

Bedankje

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.