Visjes

Dag één van een korte week 🙂 na een lang weekeinde, maar het was toch net of je niet weggeweest was. Colin was nog lekker vrij vandaag, dus die kon uitslapen. Verder weinig bijzonders vandaag. Na mijn werk wild  ik eigenlijk nog even naar de Albert Cuypstraat om ijzergaren te halen, maar daar had ik ook geen zin in. Het witte draad dat ik bij de Hema gehaald had, voldoet voorlopig prima. Thuis nog even de voederautomaat van Colin zijn aquarium bijgevuld en dat was dan wel het meest opwindende voor vandaag. Of toch niet? Colin ontdekte dat er in het grote aquarium een tweede jonge Melanochromis auratus (nvcweb) zaten. We wisten al van een, maar die tweede was nieuw. En verder nog druk bezig met het omzetten van alle diverse video formaten naar standaard ISO bestanden. Het einde begint in zicht te raken. Tussendoor kijken naar Independence Day.

Melanochromis auratus

About Peter Hofman 2229 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.