Kunst in het bos

Vanmorgen bijtijds van huis gegaan. Dit was weer een dag met nul caches op de kalender en er was recent weer een nieuwe cache in het Amsterdamse bos geplaatst, dus het nuttige met het aangename gecombineerd en “Kunst in het bos” op gaan pikken. De motor maar niet onbeheerd op het parkeerterrein achter gelaten, maar een klein stukje het bos in gereden en langs het pad gezet. Kan hij in ieder geval niet zo op een auto gehesen worden. Daarvandaan was het nog maar een klein stukje naar het kunstwerk. Dat bleek eigenlijk een insectenhotel te zijn, maar dan op kunstzinnige manier geplaatst. Het nulpunt lag echter nog een eind verder. Te ver om veroorzaakt te worden door de GPSr afwijking die hier ernstig schijnt te heersen. Dus op weg naar het nulpunt. Na een poosje achter een weg dansend nulpunt aangelopen te hebben, zag ik hem opeens hangen. Het leek verder een eitje, maar op de een of andere manier bleek het toch nog lastig om het log rolletje uit de verpakking te krijgen. Maar met wat beleid is dat gelukt. Met deze dag is de maand mei verder ingevuld. April was ook al gevuld. Als vanaf nu op alle nul dagen een cahe gelogd wordt, is 15 maart volgend jaar het hele jaar gevul. Nog even doorzetten dus. Vervolgens lekker de route door het bos genomen naar zuidoost. Best wel lekker gewerkt verder, Na het werk weer naar Only Friends. Nog te verkouden en niet lekker om te gaan duiken, maar er zijn altijd handjes nodig, dus cylinders vullen, setjes klaarleggen, spullen opruimen, enz. Thuis nog even assisteren met Colin zijn presentatie over vliegtuigen en naar mijn mandje.

GC5VXXX - 20150527_074003

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.