Einde werkweek

En vandaag is het alweer de laatste werkdag. Wel een met een fijne Netco dienst. Tja… Heen en weer schuiven van mailtjes is niet echt uitdagend, maar je komt de dag door. De nieuwe laptop blijkt toch af en toe kuren te vertonen. De mail blijft regelmatig hangen. Dat zal te maken hebben met een reeds gemigreerde werkplek met een niet gemigreerd mail programma. Daarover hoorden we vandaag dat de problemen met de migratie opgelost waren en dat wij donderdag 4 juni aan de beurt waren. Yeah!! Drie tot vier uur geen mail en daarna hopen dat je goed gemigreerd bent. Vandaag weer geen broodjes döner. Waarschijnlijk is het afgeschaft. Beetje jammer. Misschien zelf maar gaan bestellen dan. Na het werk nog even naar Albatros in IJmuiden om mijn wielen uit te laten balanceren. Werd er bij geroepen wat nou de klacht was, want er hoefde op zich niet veel aan gedaan worden. Maar toch net genoeg om voor mij een irritante trilling in mijn stuur te hebben. Kreeg nog wel het advies om de boel uit te laten lijnen, want de slijtage zag er een beetje vreemd uit. Ook weer niet dramatisch, maar genoeg om op te vallen. Dat maar doen als er nieuwe banden onder moeten. Duurt ook niet al te lang meer denk ik, maar daar wachten we toch nog maar even mee. Bij mijn moeder nog een kleinde crisis bezworen omdat COlin dacht dat een tuk van zijn presentatie niet werkte, maar gelukkig lag dat alleen aan de powepoint viewer die dat kennelijk niet aankon. Gewoon powerpoint liet het filmpje gewoon zien. Thuis nog even gezocht naar wat oude duikcomputers. Ik vond nog een oude Sherwood Source en mijn oude Cochran Nemesis IIa. De source kwam met twee nieuwe knoopcellen weer tot leven. Het computer deel van de Cochran begon met 4 nieuwe penlites ook weer te piepen. Allen nog twee batterijen voor de pols display zoeken. Misschien dat die ook weer iets gaat doen. Annet kan in ieder geval met een computer duiken.

Duikcomputers

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.