BBQ Iris

De vrijdag begon als alle andere. Opstaan, Colin naar school brengen, ontbijten bij mams. Daarna boodschappen gaan doen, omdat dat vanavond niet kon i.v.m. met de reünie barbecue van roeivereniging Iris. De deelnemers van de Elfsteden Roeimarathon komen bij elkaar. De rest van de dag weer niet veel bijzonders gedaan. Nog wat films geconverteerd naar iso. Weer eens gekeken naar “Total Recall“. Batterijen gehaald voor het pols deel van de Cochran en ook die gaf ineens weer beeld! En toen was het alweer tijd om Colin uit school te halen. Die was minder amused, want de presentatie van zijn werkstuk over vliegtuigen was niet gegaan zoals hij wilde. “Slechts” een voldoende. Gezien de late start met de voorbereidingen, viel het me niet eens tegen. Hij had te veel op zijn spiekbriefje gekeken. De plaatjes waren niet scherp genoeg. Hij had niets gezegd over de cockpit. De presentatie was een beetje lang… Tja… Stokken? Honden? Geen idee. Als het nu al te lang was, hoe zou dat geweest zijn als de cockpit er ook nog bij zat. Plaatjes niet scherp? Er was één wat slechter plaatje bij, maar de rest was prima. Ja foto’s uit de tweede wereldoorlog missen iets aan kwaliteit in vergelijking met wat er nu geproduceerd wordt, maar om daar iemand op af te rekenen?!?!?! Nou ja. Ik vind het prima. Verder een afspraak gemaakt om a.s. maandag nog eens te gaan kijken aan de Meidoornweg 218. Even opnieuw kijken. Nu wat meer voorbereid. Is er een goede plek voor mijn aquarium? Is er glasvezel? Hoe ziet de plattegrond er uit. Daar maar een schets van maken, want die is nergens te vinden. Vervolgens naar Hillegom gegaan om Annet op te halen en naar de reünie barbecue. Dat was ook weer een niet zo klein huis, nu in Hillegom. Grote voorplaats, flink huis en een tuin met een verdieping naar het water. Oké, klein kroost slootje, maar toch, inclusief stijger. Gelukkig ook een flink stuk overdekt, want het was niet echt super barbecue weer. Iedereen had wat meegenomen en er was dus ook gewoon weer te veel. Ik had een paar pakken ijsjes meegenomen. De splits waren te erg gesmolten om te eten, die moeten ze nog maar een nachtje in de vriezer houden, maar de rest was goed eetbaar. De terugweg was weer een puzzelrit, want ze hadden weer eens de N207 afgezet. Nu kon ik niet eens richting de Drie Merenweg. Dat werd dus een puzzelrit via Beinsdorp, Nieuw Vennep en Hoofddorp.

CochranAlive

About Peter Hofman 2145 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.