De Vosse

Vanmorgen Monique uitgezwaaid die een dagje Amsterdam ging doen met Marleen. Vervolgens Colin in de actie proberen te krijgen om naar Annet te gaan. Hij had eindelijk gedoucht en aangekleed. Ik had ondertussen het fietsenrek met zijn fiets weer op de auto gezet. En toen richting Hillegom. Lekker in de tuin gehangen en weinig gedaan. ‘s Middags op de fiets naar De Vosse. Het sportcomplex met een – openlucht – zwembad. Gelukkig wel enigszins verwarmd. Colin was met name zeer gecharmeerd van de glijbaan en daar is hij dan ook diverse keren vanaf gegaan. Hoewel het water inderdaad niet al te koud was, koelde het toch snel af. Joep stond al vrij snel bij de badmeesters te kletsen. Die lijkt een beetje het bollenstreek equivalent van René te zijn: kent ook iedereen. Na het zwemmen weer naar Annet. Weer een beetje warm worden op de bank. Het was toch we koud geworden tijdens het zwemmen. Het avondeten werd een melige boel. De ene flauwe grap na de andere. Maar dat hebben we ook overleefd 🙂 Colin naar bed gebracht en nog lekker op de bank gehangen. Ook nog een bevestiging gekregen dat ik in plaats van Peter vd Werf naar de puppet cursus kan maandag. Dus mijn werkweek begint met drie dagen cursus. Niet vergeten om even een call naar mindtree uit te zetten om een change plan en risk and impact analyse te maken voor een upgrade, De datum krijgen we dan later wel door, want als ik daar op moet wachten…

ColinMetFietsAnet

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.