Puppet : dag 1

Vanmorgen rustig aan gedaan. Colin naar mijn moeder gebracht en nog een bakkie koffie genomen. Daarna op pad gegaan naar Nieuw-Vennep voor de puppet fundamentals cursus. Tot vorige week donderdag wist ik niet eens dat ik ging, maar Peter vd Werf kon door omstandigheden niet meedoen en ik kon met hem ruilen. Ik bleek toch wel erg vroeg te zijn, dus ik heb nog even een ommetje door de buurt gedaan om vast wat caches te zoeken. Morgen is er weer een nul-dag en ik heb er nu twee vast gevonden, zodat ik die morgen direct kan loggen. De puppet cursus was goed te volgen. Wel ook hier af en toe een kippenhok. 18 man op een cursus blijkt toch wel erg druk te kunnen zijn. Ik kreeg regelmatig de neiging om mijn oordopjes in te doen, maar heb dat kunnen onderdrukken. Iets eerder uit de cursus gelopen, omdat ik een afspraak had met Danny om nog een keer in de flat aan de Meidoornweg te kijken. Daar was ik ongemerkt zo vroeg aangekomen dat ik nog even door de buurt kon lopen.verder een poosje op het parkeerterreinen gezeten om de omgeving in me op te nemen. Van de snelweg lijk je niet veel last te hebben. Het tweede bezoek voelde net zo goed als het eerste. Ik kon nu wat beter kijken en bedenken hoe of wat ik zou willen. Ik heb nu ook een beter beeld gekregen van de indeling. Met name omdat Danny toch ergens een plattegrond vandaan getoverd had 🙂 Volgens hem stonden er op de Onkenhout site ook meer foto’s van de flat. Als dit hem wordt, heb ik in ieder geval een prima plek voor mijn aquarium gevonden. Krijg ik een lekker slaapkamer, waar nu de eetkamer is en krijgt Colin een flinke eigen kamer, waar nu de grote slaapkamer is. Zucht… Nog maar eens een nachtje over wakker liggen. Maar ik denk dat ik van de week maar eens een bod uit moet brengen. Ik en dealen… That’ll be the day… De hypotheekadviseur had geadviseerd 170.000 te bieden en dan misschien op 180.000 uit te komen. Zal mij benieuwen.

PuppetFundamentalsNieuwVennep

About Peter Hofman 2225 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.