Puppet : Dag 3

Vanmorgen weer met hoofdpijn opgestaan. Toch met frisse moed aan de laatste cursusdag begonnen, maar al voor de lunch begon het zwaar te worden. Dit zou een lange dag worden. Puppet biedt toch voldoende uitdaging om de zinnen een beetje te verzetten, maar op de rustige momenten slaat de stress toch toe. De zoektocht naar mogelijke nieuwe meubels leverde een een aantal teak sites op. Mijn voorkeur gaat wel uit naar teak meubelen. In Zaandam heeft de Teak-outlet diverse interessante dingen. Een mooie grutterskast met glazen deurtje en kleppen om spullen een beetje stofvrij, maar toch zichtbaar, neer te kunnen zetten. Ik denk aan de Calypso en de V1/V2 modellen. En “iets” verder, in Ulft, heeft de Teakshop ook hele leuke dingen. Daarbij is de oude favoriet Indoteak best duur. In ieder geval op de sites mooie dingen gezien. Met die info maar eens live gaan kijken. Aan het eind van de middag was de uitlaat wel weer voldoende afgekoeld om het sierstuk nog even op te schuiven. Het stak wel erg ver uit. Nu zit de rand van de uitlaat gelijk met het begin van de binnenmantel van het sierstuk. Dan is de geperforeerde binnenmantel niet meer zichtbaar, maar het ziet er wel een stuk beter uit zo. Het lijkt nu bijne de echte uitlaat en ziet er niet zo overduidelijk opgeschroefd uit. Na Colin zijn bed in gezwiept te hebben, op de motor gestapt en naar Zandvoort gereden om de zon in de zee te zien zakken. Daarna nog via IJmuiden weer naar t dorp. Moest even mijn hoofd klaren. Colin was opeens weer eens compleet dwars en op de een of andere manier trokken Monique en ik niet één lijn. Daar kon ik even niet meer tegen. Na de rit, de motor weer afgetankt en zo naar mijn mandje toe.

PuppetFundamentalsCert

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.