Knopen en zo…

Loop al dagen met knopen in mijn maag. Ik moet knopen doorhakken over een eigen huisje. Het is niet een pak hagelslag waar je het over hebt. Het maakt de hele situatie ook weer een stukje echter, hoewel de situatie gewoon is wat hij is. Zal nog de ontkenning wel zijn. Ik heb me vandaag weer door het werk heen geworsteld. Colin had voor morgen een wit shirt nodig, dus in de pauze even naar de HEMA gegaan. Twee stuks 156/64 en twee heren-M meegenomen. De kleinere bleken nog net goed te zitten. Maar goed. De knopen. De knopen in mijn maag worden veroorzaakt door de door te hakken knopen. Nou ja, hakken dan maar: ik ga voor de Meidoornweg 218! Zo snel mogelijk Danny laten weten, dat we moeten praten over de prijs en de overdracht. Meteen op zoek naar verhuisdozen. Die heb ik toch nodig. De verhuisdozengigant heeft leuke aanbiedingen. Zijn ze bij de bouwmarkten nog over de 2 euro, koop je ze bij deze site al voor 99 cent. Oké, dan moet je er wel 45 afnemen, maar toch. Met verzendkosten komen 45 dozen op 59,55 euro. Dat klinkt toch beter dan 2 euro 50. Wel even bedenken of ik er wel 45 nodig heb… Ook nog even de gootsteen afvoer met kokend heet water en soda doorgespoeld. Dat is een hele tijd een maandelijkse actie geweest, maar die is er de laatste tijd bij ingeschoten. Gelukkig loopt de afvoer nog steeds met een noodgang leeg. Vanmorgen nog en videotje doorgestuurd gekregen van Jolanda in de Vinkeveense plas. Ach ja, je hebt werkpaarden en luxe paarden…

JolandaVinkeveensePlas

About Peter Hofman 2227 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.