Mooi weer om in je bed te liggen :(

Ja hoor, dat heb ik weer… Is het eindelijk mooi weer op mijn vrije dag, voel ik me te ziek om er van te genieten. Gisteren nog wel Danny gemaild met mijn intentie om de Meidoornweg 218 te gaan kopen. Misschien dat er nog iets aan de prijs gesleuteld kan worden? Ik ben geen sjacheraar, maar iets tussen de 180 en 185 duizend klinkt prima denk ik. We wachten het af. Verder was Colin niet blij met de enig beschikbare schoenen vanmorgen. De sneeuwlaarzen waren vandaag echt te gek, zeker onder zijn nieuwe korte lange broek. De witte gympen zaten echter niet lekker… Te strak, te smal, te wit, te weet ik veel… Helaas was er even geen andere keuze nu. We moesten nog steeds kijken voor andere schoenen voor hem. Gezegd dat die schoenen nooit lekker gaan zitten als je ze nooit draagt. Ze zullen toch een eer naar je voeten moeten gaan staan, maar daarvoor moet je er wel op lopen… ‘s middags de GPSr gevuld met caches in de buurt van Bunnik voor de wandeling morgen. Toen Colin uit school kwam, had hij geen puf meer en wilde graag naar huis. Via Bakker Bakker dan toch wel. Later is hij nog met Zigo een waterballongevecht gaan houden. In de tussentijd werd mijn hoofdpijn alleen maar erger. Aan het eind van de middag, kwam René de motor nog lenen. Die had Tom ooit beloofd een stuk te gaan rijden met hem. Ik hoop dat ze het een beetje droog hebben gehouden.

BeBraveAndRunLikeHell

About Peter Hofman 2223 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.