Orpheus wandeling

Vanmorgen bijtijds naar Hillegom gegaan. We moesten al vroeg in de middag in Bunnik zijn voor de wandeling van Orpheus. Het was een beetje jammer dat een andere belangengroep dezelfde dag had uitgezocht voor hun wandeling er er veel uit onze groep hadden besloten thuis te blijven om hun partner de gelegenheid te geven hun wandeling te doen. De groep bestond dus uit slechts 7 personen. Het was ongelooflijk mooi weer voor een wandeling. Het gebied was ook geweldig. De wandeling begon bij theehuis Rhijnauwen en liep voor een deel langs de kromme Rijn. Na een stop bij het Oude Tolhuys door Amelisweerd weer terug. Onderweg nog kunnen zoeke naar een cache, maar zelfs met zijn zeven konden we “Holle Bolle Boom” niet vinden. De vorige log was ook een DNF, dus ik ben er maar van uit gegaan dat hij geript was. We konden ook niet blijven zoeken. Na de wandeling nog gegeten bij het Wapen van Bunnik en de dag zat er al weer op.

Wandeling20150606

About Peter Hofman 2138 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.