de Trekvogel in Almere

Vandaag naar Almere gereden, naar de Trekvogel, een van de bezoekerscentra rond de Oostvaardersplassen en de Lepellaarsplassen. Daar had Tom weer een mini expo hangen. Zijn andere expo in Schoorl had ik al gezien toen die in het Twiske hing, dus toch maar naar Almere voor de nieuwe. Ook was die waarschijnlijk beter bereikbaar dan Schoorl met dit weer. De dijk bleek afgezet wegens een duintriatlon. Waar ze dat duin vandaan wilde halen hier is me een raadsel, maar goed, we moesten dus een stukje omrijden. De expo was weer zeer de moeite waard. Het waren dan misschien “maar” 10 foto’s maar wel van de soort “die moet je zien”. Voor de deur stond nog een bordje met een pijl naar “de vogelhut”. Daar zijn we ook nog even wezen kijken. Die hut stond strategisch aan de rand van de grootste van de plassen. En dan is het toch weer jammer dat ik mijn telelens uit mijn tas had gelaten. Nu we toch in Almere waren even langs Lex gereden om mijn zonnebril op te halen. Die was ik laatst vergeten op de verjaardag van Manouk. ook nog even gekeken hoe het bij Bep ging. Haar nieuwe huis begint al weer aardig op haar oude huis te lijken. Dat wordt hoofdzakelijk veroorzaakt door het feit dat de garage nog volstaat met een zwembad met koi-karpers. Coen is wel inmiddels begonnen met het graven van zijn vijver. Maar dat kost ook nogal wat tijd! Dinsdag wordt hun serre geleverd, dus dat kost ook weer tijd. Als afsluiting van de dag nog een avondje bank-hangen en dan gaat de werkweek alweer beginnen.

TomSmitExpoTrekvogel2015

About Peter Hofman 2225 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.