Huis gekocht (nou ja….)

Vandaag gebeld door Danny. Er was een aanbod van 182.500 euro voor de flat op de Meidoornweg 218. Hij had mijn open kaart wel op prijs gesteld en was met die instelling ook gaan praten met de verkopende partij en daar kwam dit getal uit. Ik had zelf in mijn hoofd dat ik met een prijs van tussen de 180.000 euro en 185.000 euro blij zou zijn, eigenlijk niet denkende die 185.000 sowieso te halen, dus dit was wel een fijn bericht. Na het werk nog even een nul dag wegcachen. De serie Haarlemmermeerse boerderijen had nog genoeg groen kistjes om in smileys om te zetten, dus op weg naar “HB#04 – De Pol“. Die cache blijkt te liggen aan het begin van een weggetje naar een eendenkooi. Het info bord en de site van de Eendenkooi Stokman, maken toch wel dat ik daar een keer wil gaan kijken. Vanavond had Annet haar eerste avontuur in een skif. Of “op” want ik vind het net een waterski met riemen. Ze was in ieder geval voorbereid op omslaan… Tssss, duikbrevet gehaald en meteen de spullen misbruiken….

AnnetSkif

About Peter Hofman 2146 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.