Geen APK…

Ik zat een beetje te wachten op de APK brief voor de auto, maar die kwam maar niet. Op de RDW site zag ik toen dat hij volgend jaar pas hoeft. Tegenwoordig hoeven auto’s vanaf vier jaar pas gekeurd te worden en dan een keer in de twee jaar. Dan kun je lang wachten dus. Dan maar eens een afspraak maken voor het reguliere onderhoud. Ook voor aanstaande donderdag een afspraak gemaakt met de hypotheekadviseur om de mogelijkheden voor een hypotheek door te nemen. Wat gaat me hoeveel kosten? Verder de bonus cache van de Haarlemmermeerse boerderijen afgedrukt en vast gedeeltelijk ingevuld. De vragen over alle boerderijen vast opgezocht en beantwoord. De reeds gevonden codes vast ingevuld. Vanmiddag ook nog even een code opgehaald die ik bij het eerder loggen vergeten was op te schrijven. Dat was de tweede die ik vergeten was. Maar nu heb ik van de tot nu toe gevonden caches, alle codes. Verder is Monique per 1 juli de trotse bezitter van een Renault Clio 1-TBV-09. Net op tijd voor de vakantie 🙂

HB24

About Peter Hofman 2190 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.