PT28 ?!?!?!?!

Vanmorgen traag opgestart. Bij KPN bleek er weer van alles niet lekker te lopen. Roel belde over het patch verhaal. Hoe dat nu on elkaar zat. Verder het vervolg van de PT28 discussie. Dat blijkt Patching Tuesday plus 28 dagen te zijn. Patching Tuesday blijkt nu de tweede dinsdag van de maand te zijn. Dat was gisteren, dus de eerste PT28 is 7 juli… Op die dag mag die ene machine tussen 00:00 en 04:00 uur gepatched worden. HèHè, was dat nu zo moeilijk !!! Gelukkig waren er nog wat simpele geest-dodende changes te doen. Soms is het wel eens lekker om niet al te moeilijk te hoeven doen. Aan het eind van de dag was de hoofdpijn weer dusdanig dat ik maar weer af heb gezien van Only Friends. Ik kon niet eens goed voor mezelf zorgen, laat staan voor een ander. Op weg naar huis nog een korte omweg langs HB#13 – De Landman. Even een snelle oppikker om weer een nul dag weg te vlakken. Ter plekke nog even lekker rustig in het zonnetje gezeten om vervolgens de thuisreis maar te aanvaarden. Monique had gelukkig genoeg gyros vlees om mij toch nog mee te laten eten. Anders had ik wel iets gehaald. Ze had ten slotte verwacht dat ik bij Only Friends zou eten. Verder maar vroeg naar bed.

GC5K6GJ-20150610_173048

About Peter Hofman 2146 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.