Hypotheekaanvraag

Slecht geslapen vannacht. Uiteindelijk vlak voor de wekker maar mijn bed uit gegaan en Colin zijn eten en tussendoortje klaargezet. Ik kreeg ook nog een excuus email van de afdeling HR. Gisteren, tijdens het aanvragen van een werkgeversverklaring, ontdek ik dat in mijn digitale bestand een kopie van mij ID zou zitten. Nieuwsgierig als ik ben, open ik die, maar tot mijn verbazing verschijnt een heel ander hoofd… Blijkt dat eenkopie van de ID van een andere Hofman aan mijn dossier hangt. Niet eens de andere Peter Hofman, maar nog compleet andere voornamen ook. Ik had gemaild dat ik dat wel een hele slechte zaak vond, omdat ik nu gewoon in het bezit was van alle gegevens die ik nodig zou hebben voor identiteitsfraude. Inclusie een kopie van een ID. Maar het was een incidentele fout geweest, geen geautomatiseerde upload, dus mijn ID zwerft nergens anders… Dat moeten we dan maar geloven. Het foute bestand is in ieder geval uit mijn dossier gehaald. Na het werk weer even naar de hypotheekadviseur. Deze keer met een te kopen woning en een prijs. Met wat rekenwerk en uitzoekwerk, zit ik nu op een hypotheek van 350 euro per maand bij de ABN AMRO. De aanvraag staat klaar. Alleen nog een kopie van mijn id mailen en wat andere papieren. Huis neemt contact op met zijn collega Remco om af te stemmen hoe het met de voortgang van haar hypotheek zit, want daar ben ik van afhankelijk voor de beschikbare fondsen.

MLGAHofman

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.