Nerf Tri Strike Crossbow

Na Colin naar school gebracht te hebben en bij mams ontbeten te hebben, lekker door de duinen wezen wandelen met Annet. Veel konijntjes deze keer en de altijd aanwezige hertjes natuurlijk. Het was behoorlijk warm en we hadden een pad door het open veld genomen, dus dat was flink puffen. ‘s Middags Colin weer uit school gehaald en naar de Decathlon. Ik moest een jack hebben en Colin nog nieuwe schoenen en sandalen. Het fijnste jack wat ik vond was meteen ook de laatste en in de aanbieding, dus dat was weer geluk hebben. Colin wilde nieuwe schoenen het liefst bij de Geox winkel vandaan, dus moeten we maar eens gaan kijken of die winkels nog bestaan. Voor sandalen konden we wel slagen. Ik had alle soorten en maten een voor een bij hem geprobeerd, maar hij bleef bij zijn eerste keuze. Dus met een goed gevoel konden we weer weg. Op naar de Toys-XL, want daar had hij ook nog iets gezien. Een Nerf Tri Strike Crossbow… Alsof er nog niet genoeg van doe meuk in huis is 🙂 Gelukkig voor Colin, vind papa he ook erg leuk en hij koopt het van zijn eigen geld, dus… Colin heeft nog 10 euro minder uit zijn zak hoeven halen, want hij kreeg ppa zo gek om mee te betalen. Ik ben te goed voor deze wereld. Gelukkig kon hij het wel waarderen. Dat werd dan wel een watergevecht later op de dag. In de tussen tijd ook nog een nul dag weggewerkt door “HB#01 – Bleesland” te loggen. Tot nu toe gaat het wegwerken van nul dagen goed. Af en toe wat caches in de buurt voorbereiden, zodat ik al weet waar ik wezen moet. Op een nul dag is het dan een kwestie van gaan, loggen en weer wegwezen. Colin had ook zijn nieuwe schoolagenda laten zien. Het was heel grappig om te zien dat hij, net als papa vroeger, voor een Garfield agenda had gekozen! Leuk 🙂

GarfieldAgende

About Peter Hofman 2136 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.