Vroege vaderdag

Vanmorgen bij het ontbijt een vroeg Vaderdag cadeau. Omdat ik volgende week met Vaderdag op Terschelling ben, heeft Colin vandaag al iets voor me. Een setje herkenningskaarten van onder andere vogels, zoogdieren, juffers en meer. We hadden die al eens gezien in bezoekerscentrum Oranjekom. Daar zullen ze wel geweest zijn gisteren in plaats van naar het tuincentrum! Hoewel ze wel plantjes mee hadden. Dat was wel een hele leuke verrassing! Na het eten op bezoek geweest bij de moeder van Annet. Die vond het ook leuk om Colin een keer te zien. In eerste instantie waren we de enigen, maar langzaam maar zeker druppelde er meer familie binnen. En toen, als beloofd, naar de Vosse. Het openluchtzwembad. Brrrr. Hoewel het niet echt lekker weer leek, viel het alles bij elkaar wel mee. In het water was het in ieder geval lekkerder dan boven water. Na dat verplichte figuur weer naar het honk voor een lekker rustig middagje. Na het eten, op weg naar huis, nog een nul dagje weg gecachd door “HB#10 – Vrijschot” te vinden.

DSC_2282

About Peter Hofman 2138 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.