Gefeliciteerd papa…

Vandaag zou je 85 geworden zijn! Ik mis je nog steeds. Deze keer meer dan ooit…

In de voorbereiding voor het weekendje Oerol, De Griend – (Friesland) afgedrukt. Vrijdag 19 heb ik weer een nul weg te poetsen en op de boot van Harlingen naar Terschelling, komen we langs deze earth cache. Vast afdrukken, de vraag opzoeken en op de boot een foto laten maken. Tadahhh. Ook de webcam cache op Terschelling zichtbaar kunnen maken op mijn telefoon, dus een schermafdruk ter plekke gaat ook wel lukken. Voor alle zekerheid de stream ook in iSpy gehangen. Die maakt straks iedere 5 seconden een schermafdrukje van die webcam. Mocht het met de telefoon niet lukken, is het een kwestie van minimaal 5 seconden stil staan daar en bij terugkomst het beeld archief doorspitten. Ook verder gedacht over de mogelijke inrichting van mijn nieuwe huis. Ook maar eens met Colin gaan overleggen hoe hij zijn kamer graag zou hebben.

Plattegrond

About Peter Hofman 2146 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.