Just Smile and Wave Boys…

Vandaag van Danny een hele berg documenten gekregen betreffende de Meidoornweg 218. Ook meteen de vraag betreffende mijn beschikbaarheid volgende week voor een notarisbezoek. Volgens mij loopt hij een beetje hard van stapel. Natuurlijk wil hij meters maken. Hij moet dat huis voor zijn klant verkopen, maar ik zit zelf nog met een klein dingetje als een huwelijk en zo… Ook het nog niet aanwezig zijn van fondsen. Daar zal Monique eerst haar hypotheek voor rond moeten brijen. En dat is volgens mij weer afhankelijk van VVE stukken voor de taxatie van ons huidige huis, waar Monique niet echt achteraan zit. Zucht… Ik overzie het niet en wil dat eigenlijk ook niet 🙁 Dan maar op zoek naar leuke dingen. Shirtje met de pinguïns van Madagaskar er op met de onsterfelijke tekst “Just smile and wave boys… Just smile and wave”. Die moet ik maar eens laten komen! Morgen naar Beek voor werkoverleg en een gezamenlijk bezoek aan de wok in Geleen. Onderweg misschien twee tussenstops. De eerste zou zijn bij SOSsolutions in Eindhoven om te zien of een Raspberry Pi met Kodi iets is. De tweede bij de GeocachingShop in Nuenen. Maar dat zien we morgen onderweg wel. Voor de hypotheek moest ik de belastingaangifte 2012 nog aanleveren, maar die blijken we nog in te moeten dienen 🙂 Dat hebben we net gedaan. Krijgen we nog 2500 euro op terug! Vandaar dat we nooit meer aanslagen krijgen. We krijgen te veel terug. 2013 en 2014 ook maar snel doen! Moon gaat morgen de jaaropgaven van haar opvragen en dan kunnen we de rest ook indienen. Leuk spaarpotje!

JustSmileAndWaveBoysJustSmileAndWave

About Peter Hofman 2146 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.