De koop is bijna rond…

Na contact met de hypotheek adviseur Jos over het bericht van Danny, kreeg ik te horen dat ik dus in principe de gelukkige eigenaar ben van een eigen huis. De koop is rond. Het wachten is nu op wat formaliteiten. Hypotheek offerte. Scheidingspapieren. Notariële zaken. Enz. Ondertussen een flink stuk in de auto gezeten op weg naar Beek. Vandaag werkoverleg en aansluitend wokken in Geleen. Het blijft een eind rijden hoor 🙁 Cruise control op 100 en lekker toeren maar. Eerst nog verder met het uitrollen van een systeem. Daarna een uitleg gehad over de disaster recovery bij een bepaalde klant. Altijd handig om nog even door de procedure te lopen. Nog een half uurtje systeem af configureren en het was al weer tijd voor het werkoverleg. Als afsluiting van de werkdag dan, waar het allemaal om begonnen was: wokken bij De Wok van Limburg in Geleen. En als klap op de vuurpijl bleek de baas te betalen! Sommigen prakten zich met grote borden tegelijk vol, anderen deden het met kleine porties tegelijk. Zoveel mensen, zoveel methodes… Het was in ieder geval goed eten. Een hoek tussen de ronde tafels was helemaal vol gestapeld met laptoptassen 🙂 De vorige keer dat KPN hier gegeten had, zijn er vijf laptops uit auto’s gestolen. Die fout wilde niemand nog een keer maken. Van te voren is ook heel erg duidelijk gemaakt dat degene die het zou overkomen, een en ander uit te leggen had. Na het eten weer naar Badhoevedorp. Wat een bere eind is het toch ook! Maar ook nu weer de cruise control op 100 en gaan.

Werkoverleg

About Peter Hofman 2136 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.