De scheiding is bijna rond…

Vanmorgen een fijn mailtje 🙁 “Beschikking In naam des Konings”. Drie A4tjes waar op staat dat je niet meer getrouwd bent en dat je zoontje bij zijn moeder blijft wonen. Alles in overleg overigens! Dat is niet het probleem. Maar het formele bericht hakt er wel in. Het aanstaande weekeindje Terschelling is niet echt voldoende om me vrolijk te doen voelen. Hopen dat dat toch wel gezellig gaat worden. Na het lezen van “De rechtbank: Spreekt de echtscheiding uit…” werd het me even te veel en ben ik een rondje gaan lopen. Shitsooi 🙁 Daarnaast volgende week dinsdag een afspraak bij de notaris om het koopcontract te tekenen, op voorwaarde van allerlei zaken uiteraard. Wat later twee gemiste oproepen. Toen ik terug belde, bleek dat de advocaat te zijn die een afspraak wilde maken met Monique en mij om de akte ven berusting te tekenen. Juni was al zo’n fijne maand ivm zowel de verjaardag als de sterfdag van mijn vader. Dit kan er dan ook nog wel bij. Na het werk begonnen met het monteren van de 4-punts gordels. Colin is groot genoeg om voorin te zitten. Na de scheiding wordt het toch meer een twee-zitter. En het harnas is met één klik los te koppelen. Geen beperkingen dus om de harnassen weer eens in mijn auto te monteren. Tot slot de spullen ingepakt voor het weekendje Terschelling. Past allemaal in het rugtasje. Veel is er ook niet nodig natuurlijk.

Schroth

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.