Oerol

Vanmorgen Colin naar mijm moeder gebracht. Ze zou hem.vandaag naar school brengen. Daarna naar de carpool plaats opgepikt te worden voor het weekeind Terschelling. Oerol, here we come. Op de boot earth cache De Griend – (Friesland) gefotografeerd, dus vandaag weer een nul weg kunnen poetsen. Op Terschelling moest ik eerst nog achter mijn Oerol bandje aan. Omdat ik met de fiets was, was ik niet door de terminal gegaan, waar de rest zijn bandje had gehaald. Maar die moesten hier op weer achter hun huur fietsen aan. Daarna klein stukje fietsen naar Hee. Het huisje was leuk van opzet. De kamers waren snel verdeeld. ‘s Middags door Midsland gelopen en diverse straatartiesten gezien. Was erg leuk allemaal. ‘s Avonds bij een Spaans tapas restaurant gegeten en aansluitend naar de voorstelling reuzen. Leuke voorstelling, maar eigenlijk wel een beetje langdradig.

Oerol2015

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.