Jarig

50 jaar! En niet thuis. Mooi cadeau gekregen van Annet: een weekeind Holten en vijf skilessen om te zien of ik het iets ga vinden. Ze had twee tegoedbonnen gemaakt en die met een snijmachine tot puzzels omgevormd. Aan het ontbijt hadden de andere Oerol gangers ook nog een cadeau voor me. Een natuurstenen zeep bakje. Ik had dat gisteren in Midsland gezien, maar toen laten liggen. Later bleek dat ze me een beetje weggestuurd hadden zodat ze dat ding voor me konden kopen. Schatjes. Bedankt Ron, Marga, Karin, Bert, Caroline en natuurlijk Annet. Annet en ik zijn op de fiets gestapt om te gaan cachen. De eerste, Uitzicht op West, onder een bankje langs een wandelpad. Daarna de webcam cache “Terschelling Webcam” bij restaurant NAP. Toen de bunkers. Het was nog een aardige tippel langs de bunkers. Dat er zoveel beton ligt op zo’n klein eilandje… op de eind coördinaat niets kunnen vinden. De CO nog gemaild of ik de goede plek had. Ik zat er twee seconden naast, een paar meter dus. Later nog terug geweest, maar ook toen niet kunnen vinden. Dan nog maar een cache waar we water voor nodig hadden. In de buurt van het nulpunt bleek die cache niet toegankelijk vanwege een voorstelling. Even uitgelegd wat we kwamen doen en we mochten bij wijze van uitzondering toch even door, dus dat was Brand-daar-is.

DSC_2337

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.