Terug

Vanmorgen rustig wakker geworden en ontbeten. Bert en Caroline hadden brood gehaald en kwamen als twee verzopen katten binnen rollen. Na het late ontbijt zijn Annet en ik met Marga en Rob naar onze voorstelling gegaan. Het Amsterdamse bostheater met “much ado about nothing“. En dat op Terschelling… dat was een erg leuke voorstelling. Beter dan die van vrijdag. Na de voorstelling werd ik nog gebeld door Colin om me een fijne Vaderdag te wensen en natuurlijk om te vragen over het masker wat hij graag wilde hebben. Hij had het kennelijk weer ergens anders gevonden, maar achter een duin op Terschelling kon ik dat echt niet ba gaan kijken. Hij ging ‘s middags met Monique naar Jurassic world. Jammer, dan moet ik er zelf maar een keer naar toe gaan. Toen nog een kop koffie gedronken bij een restaurant waar ze vorig haar ook al geweest waren. Dat had een hele mooie doorkijk door de duinen naar zee. En toen was het al weer tijd om de boel in te gaan pakken voor de terugreis. Dus op de fiets terug naar het huisje. Onderweg nog langs de Bomkraters cache gekomen en die dus uiteraard meegepikt. In het huisje alles opgeruimd en ingepakt en op de fiets naar de haven gereden. De rest heeft zijn huurfiets ingeleverd en ik ben in de rij gaan staan om met mijn fiets in te checken. Alles ging lekker soepel en voor we het wisten zaten we op de boot richting vaste land. In Harlingen de fiets weer met het fietsenrek achter op de auto van Annet gehangen en op weg naar huis. Eerst de passagiers langs hun huis gebracht en toen nog heel even naar Hillegom. Joep en Timo kwamen ook net thuis dus echt lekker rustig was het niet, maar we konden toch even bijkomen. Vervolgens heeft Annet me weer naar Badhoevedorp gebracht waar het gewone leven weer begon.

ParaCache

About Peter Hofman 2225 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.