Stressdagje

Vanmorgen weer aan het werk. Het normale leven begint weer na een lekker weekeinde Oerol. Even later hing de notaris aan de telefoon i.v.m. het tekenen van de koopakte morgen. Hij had nog wat vragen, waar ik eigenlijk niet echt een antwoord op had. Maar op zijn doorvragen wist ik kennelijk genoeg informatie te verstrekken voor hem. Hij maakte zich zorgen over de status aan mijn kant. Of ik niet in de problemen zou komen als Monique het uitkopen niet rond kreeg. Hij zou nog gaan bellen met Jos en Remco van DGB. Ook nog druk gemaild met het kantoor van Jos i.v.m. papieren die nog nodig waren. Het meeste kon ik opleveren. Morgen niet vergeten mijn paspoort even mee te nemen. Alles bij elkaar stak de stress weer erg zijn kop op. Ik ga het overzicht weer verliezen. Daarnaast was ik weer heel erg blij met mijn PDT dienst deze week. Dat had ik lang genoeg weg gestopt om vanmorgen onaangenaam verrast te zijn. Aan de andere kant zorgt dat wel dat ik even niet hoef te patchen en te uitfaseren. Me verder door de dag heen gevochten. Op weg naar huis nog een cache meegepikt om een nieuwe smiley op de kaart te zetten en een nu weg te poetsen uit de statistieken. Nog één dag en juni is ook helemaal gedekt. Vandaag was “op de uitkijk” daar zeer geschikt voor. Als klap op de vuurpijl vandaag ook nog een ongeruste, verdrietige Annet.

GC5A7RV-op-de-uitkijk

About Peter Hofman 2140 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.