Stressdag: The Continuing Story

Vanmorgen was de koppijn wel gezakt tot een werkbaar niveau. Werken ging wel weer. Tussendoor naar de advocaat meester(es) Hilje Plantenga om de akte van berusting te ondertekenen. Anders zou het nog drie maanden duren voor de scheiding bij de burgerlijke stand ingeschreven kan worden. Ze heeft nog een en ander toegelicht. Maar eigenlijk wisten we alles wel en waren we het over alles eens. Een getekende versie gaat naar Rene Kraan om opgestuurd te worden naar de burgerlijke stand. Een andere getekend origineel hebben we beiden meegekregen. Daarna weer gewoon aan het werk gegaan. Nu nog afwachten waar de akte naar toe gaat. Den Haag i.v.m. ons “buitenlandse” huwelijk of gewoon direct Bonaire, omdat dat gewoon een Nederlandse provincie is. Na het werk nog even fijn naar de tandarts. Ik mocht weer op de foto. Joy had een nieuw beveiligingsspeeltje tegen de straling: een soort lood kraag. Maar toen die lekker om mijn nek zat en ik het negatief tussen mijn kiezen moest klemmen, ging dat niet echt lekker zeg maar. Kon de boel niet binnen houden. Zelfde wat ik soms heb met het kraagje onder mijn helm. Ik kreeg toen maar het oude schermpje en dat ging een stuk beter. Gelukkig was er weer niets bijzonders war te nemen, dus het kon blijven bij tandsteen verwijderen en polijsten. Geen afspraken om te boren en te hakken. Thuis het boodschappenlijstje van school doorgenomen. De boeken aangevraagd. Die krijgt Colin in bruikleen. De geadviseerde rekenmachine ook maar besteld. Kost nog geen 20 euro! Was in mijn tijd wel even anders. Verder alles waarvan we denken dat hij dat nodig kan hebben. Ook nog de halve dag de live stream van de gesimuleerde Mars missie bekeken.

KajmunkMarsmissieStream

About Peter Hofman 2140 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.