Paracord

Gisterenavond nog op noodroep van Chananja gereageerd. Haar pc deed weer eens raar. Bleek de spam van Windows 10 te zijn. De “bestelling” geactiveerd. Nu houdt hij zijn klep ten minste weer tot Windows 10 daadwerkelijk beschikbaar is en dan zien we wel weer verder. In de tussentijd heeft ze mijn paracord armband even ingekort. Die kon ik net niet over mijn hand laten glijden. Nu zit hij een stuk beter. Meteen gevraagd of ze niet nog een rood/witte duik armband kon maken en een oranje/groen/geel/blauwe geocaching band. Nou dat was geen probleem, dus vandaag het noodzakelijke paracord besteld. In de tussentijd al bezig met de voorbereidingen voor de vakantie. En dan met name voor Monique. De dingen waar ze niet aan denkt en misschien ook geen tijd voor heeft. Een kaart van het gebied tussen hier en de camping voorop haar GPSr gedownload. Alle caches in een straal van 20 kilometer ronde de camping klaargezet. Kijken hoe veel ze in de GPSr wil hebben, die heeft een limiet van 1000 caches. En tussendoor nog mijn PDT dienst draaien. Pfff, de hele dag de helft van alle taken afwijzen, omdat ze a) incompleet zijn, b) niet voor onze groep zijn, c) niet via de juiste kanalen gaan, d) enz, enz, enz… Colin zijn “nachtzichtbril” was overigens ook binnengekomen. Groen glas met blauwe led lampjes… Mocht het al werken, ben je zelf ook een goed zichtbaar doelwit in het duister. Nou ja, hij is er blij mee…

ColinNightVision

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.