BBQ groep 8A

Vanmorgen, na het standaard vrijdagochtend schema, naar de bank gegaan om de papieren te tekenen die Monique woensdag al getekend had, waardoor mijn en/of rekening weer gewoon mijn rekening werd. Dat bleek nodig voor de hypotheek. Vervolgens kon met die papieren het internet bankieren om gezet worden, daar moest dan later op de dag nog iets voor getekend worden. Pfff, bureaucratisch gedoe… Maar het zal wel voor de veiligheid zijn allemaal. Toen ik Colin uit school ging halen was Meester Wagenaar met op het schoolplein bezig met een toespraak. Ik was net op tijd voor het onthullen van het groep-8 cadeau. Deze keer een lounge set. Colin naar huis gebracht en boodschappen gaan doen. Dat bleek vanavond niet te kunnen i.v.m. de groep 8 Barbecue. Na de boodschappen nog even het internet bankieren contract getekend en dat was ook weer in orde. Even gekeken waar de BBQ was. Pascalstraat 3. Dat blijkt dus drie keer omrollen hiervandaan 🙂 Op het grasveldje was een party tent opgesteld en een soort veldkeuken gemaakt. Veel salades, veel drinken, veel vlees. Ik had de koelbox nog meegenomen met de elementen om spullen koel te houden. De kinderen hadden een of ander ruilspel bedacht met kleine spulletjes die iedereen mee had genomen. Colin had een stuiterbal meegenomen en kwam uiteindelijk thuis met… Ja, één keer raden, hoe verrassend, je meent het niet… Een knuffel!!! Van Yoshi. Lekker gegeten. Fijn gekletst. Balletje getrapt en druk water ontweken i.v.m. camera om mijn nek en vervolgens afgesleten naar huis gegaan. Nog heel even op de AREA site gekeken of ik eventueel met caravan en de toll-badge kan rijden en waar ik het kastje het beste kan plakken. Dat bleek dus juist wel op de gearceerde plek op het ruit te zijn.

Afscheidscadeau8A

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.