Meubels, eerste ronde…

Vanmorgen weer met Colin naar Annet gegaan. Ten minste… Toen Colin eindelijk een keer klaar was. Na de lunch zijn we gaan kijken naar meubels. Jolanda had DFS banken in Cruquius aanbevolen en daar heb ik inderdaad twee leuke banken gezien. Beiden in de aanbieding. Een mooie strakke rode, die in 10.000 andere kleuren ook nog te koop is en een hoekbank van natuurlijk leer. Natuurlijk in de zin van niet de gladste stukken, niet strak geverfd, maar gewoon de natuurlijke kleur en tekening. Heeft wel iets. Jammer dat de mooie strakke rode set niet met dat leer te koop was. Dat zou dé set zijn. Daar ook aan de diverse aanstormende verkopers gemeld dat dit mijn eerste rondje meubels kijken was en dat ik on eerste instantie ideeën aan het opdoen was van wat er te koop is. Daarna nog even naar de Teak-Outlet in Zaandam om de, op de site gespotte, kasten in het echt te bekijken. Zag er allemaal best mooi uit, maar het is toch wel handig om even de Calypso op te meten. Die wil ik ten slotte achter glas hebben. Sommige kasten leken daar toch te weinig ruime voor te hebben. Meten is weten! De grutterskasten zijn erg leuk. Onder de schuine deurtjes monteer ik dal LED strips als verlichting. En dan kunnen daar mijn geocoins, race autotjes, de U-47 misschien en meer klein grut wat gezien mag worden. Tot slot nog even door de IKEA in Haarlem gelopen. Colin wilde graag ook even rondkijken voor zijn kamer. Een hele mooie hoogslaper gezien, maar dat leek hem toch niets. Tot hij iets later toch naar hoogslapers ging kijken. Hij bleek zich opeen gerealiseerd te hebben dat mama er niet bij zou zijn als hij in de hoogslaper zou slapen. En het leek hem niets omdat mama dan niet op de rand ven het bed kon komen zitten. Toen leek de hoogslaper hem toch wel iets. Lekker een bankje er onder aan de ene kant, een televisie aan de andere kant en nog een mega ruimte over in zijn kamer.

DFS-bankje

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.