Zwembad

Vannacht weer brak geslapen. Vanmorgen nog lekker uitgeslapen terwijl Annet even naar het strand heen en weer is gegaan. Dat is toch wel briljant hoor om zo dicht bij de kust te wonen. Even voor het ontbijt een rondje strand. Nadat ik mijn bed uit gekomen was de halve ochtend met Colin zitten knutselen met de K’nex. Colin had al een tank gebouwd, waar ik het onderstel voor in elkaar had geknutseld. Nu was hij druk bezig me een groot vliegtuig. Uiteindelijk zijn er nog een helikopter en een kleiner vliegtuig gekomen. Toch lekker als je zo’n grote voorraad aan K’nex deeltjes hebt. Je grijpt niet snel mis. Sam belde nog om te vragen wat de plannen waren. Lisanne was de hort op. Hij wilde graag komen eten vanavond. Wij waren van plan te gaan zwemmen. Timo ging ook mee en Sam kwam ook naar het zwembad. Dus dat was weer een middagje de Vosse.

ColinKnexTank

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.